Over ons

Wij maken producten van en met hout zoals deze uil
Wij maken producten van en met hout zoals deze uil

Over ons

Wij verkopen producten van en met hout en willen graag, samen met iedereen die onze producten koopt, een bijdrage willen leveren aan het behoud van de bossen. Dit doen wij door het belang van bomen voor ons leven te benadrukken. Tevens doen wij jaarlijks een donatie aan een goed doel dat hier een bijdrage aan levert. Wil je op de hoogte blijven van onze missie en zelf ook mee doen. Wordt dan vriend van ons (vink het vakje aan als je een account aanmaakt).  Tevens posten wij regelmatig over onze missie op onze facebook pagina.

Producten van en met hout

Voor onze producten maken wij zoveel mogelijk gebruik van milieuvriendelijke materialen en daarom komt het hout dat wij gebruiken uit duurzaam beheerde bossen en vragen wij onze leveranciers om ook op dezelfde wijze te werken.

Door te kiezen voor onze duurzame producten draag je eraan bij dat de bossen in stand gehouden worden, wat enorm belangrijk is voor de mens. Met respect voor de natuur en voor elkaar kan iedereen een bijdrage leveren aan het mooier maken van onze wereld.

Uniek

Een aantal producten zijn door ons handgemaakt, daarnaast is het voor een aantal producten mogelijk deze naar wens aan te passen. Hierdoor ontstaan unieke producten, wil je een product aanpassen naar je eigen wensen? Informeer naar de mogelijkheden.

Houtsoorten

Wij werken voornamelijk met eik en den, maar kunnen ook producten leveren van andere houtsoorten. Wil je meer weten over de eigenschappen van de verschillende houtsoorten? Binnenkort vind je hierover meer informatie op de site.